utvecklande

Vilka dagar jag har haft ! ber om ursäkt för mitt ofrivilliga blogguppehåll jag haft någon vecka..
 
helgen som va så fyllde ju daniel 30 , vi åkte i väg till Jönköping å sov på hotell och hade det bra. daniel va mycket nöjd över helgen vilket var de viktigaste ..
 
i måndags drog skolan igång igen och det är väl de mitt inlägg kommer handla om .
så underbat härligt att få träffa alla fina männsikor som ja har nära i klassen, en obeskrivlig känsla av lycka ! <3 
 
I måndags möttes klassen upp på Gläntan som är en plats på gränsö , där spenderade vi våran första vecka som klass när vi påbörjade utbildningen och denna gång var de vår tur att ta hand om de nya ettorna. i Måndags så var de bara vi tvåor där och förberedde och umgick. riktigt mysigt måste ja säga och när kvällen kom och de e dags att krypa ner i våningssängarna som man sovit i ett år tidigare kommer de mycket tankar om vem man va för ett år sedan och vem man är i dag .. 
 
tisdagen kom alla nya 1or, vi har varit så nyfikna på vilka de var. vi tillsammans med lärare och ledningsgrupp har ju själva valt ut de som ska komma in detta år, men nyfikna på vad personerna har för personligheter och hela klassen var spända på att få sätta klorna i dom :) 
tisdag - torsdag har varit fulla med aktiviteter för att 1orna ska komma så nära varandra fort och väldigt intensivt. Det har varit ett par riktigt utvecklande dagar må ja säga, att få se sin lilla grupp på 8st 1 or växa ihop till en grupp och att få vara med vid personliga delningar och få vara med och se dessa individer utvecklas är så svårt att sätta ord på men de är en ofattbar känlsa!  att se de lite mer tysta komma ut ur sitt skal och utmana sig själva och att se starka ledare backa och lämna plats åt andra samt att kunna se en sån snabb föränding är bara helt galet fantastiskt. Jag hoppas och tror att de flesta 1or åkte därifrån med känslan av att va nöjda över sig själva.
 
Jag tänker tillbaka på tiden då vi var 1or, när man kom därifrån efter dessa dagar vet ja hur tom man kände sig, man viste inte vad man skulle känna knappt. var man ledsen eller glad ? de man är med om under dessa dagar är så svårt att sätta ord på och de e svårt att förmedla de man känner till någon annan som inte varit där.. och även i år känner jag lite av dessa känslor, som sagt svårt att sätta ord på det.. 
 
jag ser verkligen fram emot detta år , att känna utvecklingen hos sig själv och få vara en del av utvecklingen hos andra. De nya 1orna kommer bli en fantastik klass de är ja säker på och vi kommer fortsätta att vara en fantastik klass :) 
 
Annars då? , jag är trött.. i morgon åker daniel och julia iväg till Daniels mamma i påryd och ska stanna där hela helgen, så mysigt för dom, seperations ångest för mig ! gaah... jag ska jobba både fredag och lördag kväll så då får dom de roligare hos bodil, men mitt samvete sätts verkligen på prov denna vecka, känns inte som ja träffat julia något alls denna vecka å så åker de i helgen..  men bara bita ihop..  
 
mitt egna mående går lite upp och ner, är på dåligt humör mest hela tiden å måste ta tag i orsaken snart, va de nu är ..  mycket tankar och mycket som jag inte får grepp om alls..  
 
nu är de lite mer än 1 vecka kvar innan de e dags för turikiet, :) är nervös som satan men jag längtar efter en paus ifrån vardagen ..
 
nu måste ja sova ! 
 
//E 
RSS 2.0