väntan...

känner att jag är inne i en period av väntan..

sen julia var 1år har jag kämpat för hennes rättigheter att få sova utan att snarka och slippa vakna varje natt för att hon inte kan sova på ryggen. jag har pratat med BVC miljoner gånger om en remiss till öron,näsa hals för att dom ska kolla hennes hals samt polyper i näsan.. BVC sa alltid, julia måste bli 3 år först, sen blev hon 3 och helt plötsligt skulle vi vänta tills hon var 4 år istället. i februari fick hon en kraftig öroninflammation och trumhinnan sprack. och tur i oturen var det detta som vi äntligen fick en tid på öron,näsa hals mottagningen. där kunde dom direkt se att hennes halsmandlar var mycket stora samt att de fanns vätska i bakom trumhinnan. i maj var vi där. sen dess har vi väntat på en operationstid.. på 4 års kontrollen på BVC fick vi det bevisat, hennes hörsel på ena örat var dålig pga vätskan i örat. min förhoppning är att vätskan nu några månader senare har försvunnit så hon slipper operera även örat. nu har vi iaf fått en tid för operation och den ska ske på Tisdag. jag får magont direkt när jag tänker på att min lilla ängel ska sövas för att sen vakna med smärta. jag vet att det är för hennes skull och att de e detta jag kämpat för men nu känns de sjukt jobbigt.. vi vet inte hur eller vad operationen innefattar ännu. halsmandlarna ska förminskas det vet vi med säkerhet. under operationen kollar läkaren öronen samt polymera och behövs även detta gör dom det direkt.. nu ska hon bara hålla sig frisk oxå. hon är lite förkyld men jag hoppas det går över innan tisdag så vi slipper avboka tiden å vänta ännu längre..
------
något har hänt på mina blogginställningar som gör att jag inte längre kan göra styckeindelning så dessa "----" betyder nytt stycke :)
------
andra saker vi väntar på är att få de slutgiltiga svaret på Daniels hepatit behandling. han har lämnat de sista blodprovet så nu är de bara vänta på att läkaren ringer o berättar om han är frisk eller inte. i våra huvuden är han redan frisk och de vore konstigt om blodprovet visade något annat än det. men de ska bli skönt att få de bekräftat.. Daniel håller även på att lämnar sina prover som han måste lämna i 6 månader innan han får börja ta körkort. han har dock bara 1 prov kvar att lämna sen ska de börjas plugga och övningsköra :) kan inte med ord beskriva hur skönt de ska bli den dagen jag slipper köra hela tiden! :) men först en väntan..
--
känns lite som jag väntar på nya utmaningar. inte inom jobbet för jag älskar mitt jobb.. även där väntar jag föresten på att de ska bli november och min provanställning ska övergå till en anställning! men privat sett har jag en stor längtan efter ett hus. jag vill verkligen ha ett hus. de värsta är ju att jag hittar hus hela tiden som jag vill köpa. tror dock att jag och banken inte riktigt är på samma nivå där. men bara vänta i vänta å tids nog har ja mitt hus..
---
mycket gnäll om väntan men jag hatar verkligen o vänta! tips på hur man får tålamod med att vänta mottages tacksamt :)
--
förövrigt så fick jag massa ny skrivenergi tackvare en tjej som skrev till mig och gav mig beröm för bloggen! tack igen för de fina orden!

//E




RSS 2.0