Framtidsplaner :)

Framtiden ser ljusare ut än va de förflutna gjort .

Daniel kommer hem runt den 5 aug , då ska han komma in i vardagen här hemma . I augusti börjar vi nog förhoppningsvis oxå att tapetsera den nya lägenheten som vi ska bilda till vårat hem, för som de varit nu har detta varit mitt å Julias hem å Daniel har inte känt sig hemma här alls ..
Den 19aug börjar Daniel skolan i Eksjö , innan dess ska vi se till att han känner till den staden lite å vet vart han ska gå osv , de är oxå i Eksjö han ska hämta ut sina mediciner sen. Hur de blir där vet vi dock inte riktigt än. Om han ska hämta varje dag eller 3 dagar i veckan, ja tror de blir varje dag till att börja med ..
Att Daniel får något å göra om dagarna är en stor del i hans måeende , han klarar inte av att sitta å inte ha något att göra .. Så att skolan börjar är något stort som kommer förändra så mycket !

Den 23-25 aug åker vi till Jönköping å bor på hotell å bara umgås å ger varandra kärlek . Detta är något vi behöver göra, bara komma iväg han och jag . De ska bli underbart. Sen fyller han ju 30 då oxå :)

Den 26 börjar ja äntligen skolan ! Så underbart de ska bli. Samtidigt som man känner att hela sommaren håller på att försvinna utan att ja gjort ett Piss så kan ja inte låta bli att längta efter skolan. Ja saknar mina fina vänner å Ska bli skönt med rutiner igen .
Första veckan i skolan är de massor som händer med de nya 1orna. Ska bli himla kul å se alla de nya å lära känna dom å ta del av deras erfarenheter :)

Den 1 september hoppas vi på att få flytta in i lägenheten. Beror på om våran hyresvärd som vi har i dag låter oss flytta en månad tidigare eller om vi måste ha kvar denna till 1okt .. Ja vill inte behöva stå för dubbla hyror å ja vill verkligen inte bo en dag i denna lägenhet mer än va ja behöver .

Den 7 september åker nästan hela familjen lundell till Turkiet ! Detta ska bli så otroligt skönt . Jag har aldrig varit utomlands å få göra detta tsm med Daniel å resten av familjen ska bli kul ! Samtidigt har ja en riktigt stor oro över detta, kommer ja å Daniel bråka hur mycket som hellst ? Kommer hela familjen i stor gräl ? Haha ja man vet aldrig med oss . Men ja vet ja får inte tänka så, men för mig å Daniel finns de en del orosmoment som ja är lite rädd för , ja är ju den stimmiga människan som kan bli på jävligt dåligt humör när folk stressar på mig i fel situationer å om någon ber mig lugna mig när ja är som mest stimmig blir ja vansinnig ja
Måste ha kontroll på saker lixom .. I Daniels värld ska allt gå så fort som möjligt vilket ja verkligen kan bli irriterad på :) ja ser oss två framför mig när vi ska packa resväskan dit , han slänger i sina saker hur som å jag står med min lista som ja hållt på med i två veckor innan för att inte glömma något å bockar av. Sen kommer ja såklart ha skrivit en lista i smyg på Daniels saker å kommer bocka av dom sen när ja viker i hop hans kläder som han bara slängt ner :) haha , ja lite kaos som vanligt kan ja tänka mig att de blir :) å i med att ja som sagt är enormt medberoende med allt å alla så kommer ja så klart kolla 200ggr så alla mår okej å att alla har med sig saker som de ska ha :) ja kommer sitta där å ha svårt att slappna av , ingen ska dricka för mycket för alla måste komma på planet :) haha. Tror ja måste vara den som blir full först så alla slipper mig sen :) haha. Kanske ska säga oxå att de inte ska med några barn på denna resa , vi åker för att pappa fyller 50 å min syster Ann-Sofie fyller 30. Å sen har ju även Daniel fyllt 30.

När vi kommer hem härifrån får vi väl se vilka som har slagit ihjäl varandra å vilka som fortfarande är sams :) vi planerar iaf att efter allt detta så är ja å Daniel i sån balans så vardagen kommer gå lite lättare .
Så i augusti å i september händer de en hel del underbara saker ! :)

Ge mig 5 aug nu tack så min andra halva kan komma hem !

// E

RSS 2.0