Dag 1

Vilken dag vi haft i dag, vi åkte vid 9 i morse mot Jönköping. När vi åkte dit hade vi tur med vädret och bra vägar. Vi började med att hämta ut Daniels mediciner på Apoteket. 4st sprutor och sedan en burk med tabletter. 


Hela behandlingen är gratis å vi ska väl skratta högt då dessa tsm skulle ha kostat 14 000, å då är detta bara för 4 veckor. 

Sedan väntade ett informations möte med en sköterska som förklarade hur sprutorna skulle tas , när nya prover ska tas osv. Vi gick igenom lite om biverkningarna å när de kan uppkomma. 
Jag måste verkligen berätta för er alla att de som jobbar med hepatit patienter på ryhov är så jävla duktiga. Jag blir så lycklig över bemötandet och tryggheten dom ger. Det märks så dant att de som jobbar med detta är de personer som verkligen brinner för just hepatit. Vi pratade lite om mitt arbete som jag skrev och den sköterskan blev nästan rörd över mitt engagemang och mitt intresse om hepatit! 

Efter en stund var det dags för Daniel att själv ta sin första spruta, sprutan ska sättas i magen eller i låren. Vi var ju lite rädda för hur sprutorna skulle vara.  Vi var ju rädda för om de skulle väcka känslor hos Daniel. Men dessa sprutor ser ut som något helt annat , de är utformade för att man inte ska väcka ett sug, man ser ingen nål och de är lättare en insulinsprutor ! Jag är så tacksam över att vi är i Sverige å att vi faktiskt bor i helt rätt län!  
 Daniel var såklart lite små nervös över sprutorna. Men de gick skit bra :) 



 När vi åkte hem sen började snön komma, jävlar va de har snöat må ja säga . 

Nu i kväll har vi ätit och tagit de lugnt. Daniel fryser å har feberkänningar vilket var väntat. Daniels lillebror Viktor kom för en stund sen så dom sitter i soffan och kollar fotboll och jag antar att tv spelet slås på snart ;) jag och Julia ligger i sovrummet å kollar på tv, Julia sover straxt tror jag :) hon får sova i våran säng i natt så får Viktor ta hennes säng, gissa om hon är lycklig! 

I dag kom det även ett trevligt besked på posten. Kan ni tänka er att försäkringskassan kan komma med bra besked ? De visade sig att jag hade fått för lite bostadsbidrag 2012 så vi får de nu i februari ! Härligt ! 

Dock blev de en kväll som avslutades med lite oro. Fick nämligen veta att min kära farmor ligger på sjukhuset i Eksjö då hon fått urinvägsinfektion och blivit jätte dålig. Så tråkigt men hon är ju där hon verkligen kan få hjälp. När gamla människor får en sådan infektion i kroppen kan personerna bli väldigt förvirrade och dåliga. Får se om vi åker å hälsar på henne något i helgen. Hon ska få bli lite piggare bara innan ! <3 

//E


Daniel tabletter , de var sagt att de skulle bli typ 13 kapslar om dagen men pga hans virusmängd så behövde han "bara" ta 6 st, 3 morgon o 3 kväll!  
Shit nu är det verkligen igång , de sista som har med Daniels karriär som knarkare att göra! Framtiden ser jävligt bra ut ! 



RSS 2.0