Nu händer de grejer :)

Nu ska vi se vart vi ska börja ..

Vi börjar med att berätta om våran nya familjemedlem <3  förra veckan fick vi ett samtal från en kille som heter Rickard , Daniel träffade denna kille i somras när han var iväg . Rickard har uppfödning av mini australian shepherd och även vanliga autralian shepherd , samt hästar osv . Rickard ringer och säger att han har en hundvalp som gärna skulle vilja ha ett hem hos oss . Gissa om vi blev glada ? :) i måndags åkte vi till Växjö för att träffa bebisen. De visar sig när vi fått lite mer info om henne att hon kommer i från Frankrike och kom till svergie för 3 veckor sen . Dom hade köpt in henne för att ställa ut henne och avla på henne , men de visar sig att hon inte fungerar så bra att ha i flock då hon gömmer sig bakom de andra hundarna . Så vi fick ta henne på foder , de ska ta 2 kullar av henne , de kommer bli en jobbig tid när man ska va utan henne men vi är inte där än .. 
Hur som så är de en hund att skryta ordentligt över . Folk inom hundvärlden och inom australian shepherd skulle bli gröna av avund när de får se hennes stamtavla. De är nämligen så att uppfödaren i Frankrike har riktigt bra hundar . Våran tjejs bror , som är 2 år äldre typ är nämligen 2a i världen inom utställning . Nikes (vår tjej ) föräldrar är oxå världsberömda ,tänka sig att lilla Nike hamnade  hemma hos oss i lilla mariannelund :) hennes andra syskon bor i typ Tyskland osv . Nike är förövrigt den första valpen som uppfödaren i Frankrike har sålt till en annan uppfödare ! Förstår ni att vi är stolta redan nu över våran fina tjej ! Nu öppnar sig en ny värld med hundkurser och utställningar osv. Jo just de kanske ska skriva att hon är 15v så fortfarande en liten mysig bebis ! 

Jag var väldigt rädd att katterna och Nike skulle göra kaos av varandra men det har gått riktigt bra hittills , Nike är mest rädd för katterna och dom bryr sig inte så hårt om varandra . Hon är ju van att gömma sig bakom andra hundar så nu när de bara är hon blir hon lite osäker , mycket belöning och mycket träning och exponering så blir de bra :)  hon är så fin, har nästan känslan av när man fått en bebis och vill visa hela världen hur perfekt barnet är . Lite så är de med hunden oxå :) sen att hon verkligen är en gos valp som ligger imellan mig och Daniel hela nätterna är ju ett plus :) 
Mycket hund här nu ;) 

Annars då? Rökningen går lite sådär med . Lite från dag till dag. Men jag har trappat ner rijält och innan varje cigg tänker ja " är ja verkligen så röksugen att ja behöver den " . :) klappar mig själv på axeln och tycker jag är duktig ! 

Skolan då? Jo vi hade tenta förra veckan som vi väntar svar på. Den bestod av tre delar . Jag tror ja klarar två men kanske inte den tredje . De återstår och ser . Nu har vi iaf examensarbete att skriva. De medför att vi inte behöver vara i skolan förrän vecka 3 igen! Skönt men ändå jobbigt då allt ligger på sin egna disciplin på att de blir gjort , ja ska passa på att jobba en del julbord nu med så fram till jul är de full rulle ! :) 

Just nu sitter ja med hårfärg i håret som ja måste tvätta ut å sen gå och sova . :) 

//E 




Julia fick en stor nalle av Daniel härom dagen för att hon varit så duktig och fått igång bajsandet i toaletten och även att hon vågar bajsa på dagis , tror ni hon blev lycklig ? :) 
RSS 2.0