Sista kvällen ..

Daniel å jag sitter här i soffan å kollar på tvn , ikväll är sista kvällen i denna lägenhet :) inga är gladare än oss att få komma här ifrån .. Ska bli så skönt att slippa trappuppgång , grannar över oss , inga mer tvätt tider å trasiga tvättmaskiner , nu får vi en mysigare lägenhet , en större med egen tvättmaskin , endast några få grannar som inte kommer störa oss då väggarna är så tjocka , vi får en egen ingång å en stor altan , å ingen över oss ! Underbart ! :)

Men som alltid när ja ska flytta så är de ju något som ska strula lite ;) de skedde ett missförstånd mellan mig å hyresvärden så står vi nu utan kyl i den nya lägenheten. Han trodde vi skulle flytta dit nästa helg å inte nu i helgen. Men en kylväska å frysen får hjälpa denna vecka , i med att vi planerat att åka till Öland nästa helg så måste vi ju flytta nu så de får bli som de blir ;) haha !

Vi har packat hela dagen efter skolan å åkt ner å tömt en del i dag, i morgon kommer de flytthjälp så då kör vi på ordentligt :) så kul !! :)

// E

RSS 2.0