Man ska aldrig ge sig !

Vilken fredag vi haft, efter att ha väntat sen i september var det äntligen dags för ett besök på öron,näsa och hals på Eksjö sjukhuset för Julia! Jag har ju redan sen hon va under 1år tjatat på BVC och vårdcentralen om att hon snarkar onormalt högt, att hon har svårt att svälja maten osv, både BVC och vårdcentralen har tittat i halsen osv ett antal gånger men har hela tiden sagt att allt ser normalt ut ! Jag har pratat med så många personer som sagt att det troligtvis är polyperna som är förstora osv , men jag har alltid fått till svar att under 3 år gör dom inget åt det ! När Julia fyllde tre så sa dom fortfarande på BVC att de verkade va normalt fast att ja då sagt ett antal gånger att hennes snarkningar o andnings uppehåll väcker henne på nätterna och att hon har jätte svårt att ät kött osv som tar tid att tugga. För en månad sen kom de en remiss hem till oss från öron näsa hals ! Äntligen hade informationen tagits på allvar och någon som kan skulle kolla på henne ! 

När vi kom dit i dag så va Julia som har en läkarskräck ledsen osv! Så att sitta i stolen där dom ska kolla i öronen å i halsen O ha Julia i knät å hålla fast henne va inte roligt ! Jag blev den "onda" och Julia skrek efter Daniel som stod bredvid! Stackars liten! Men så fort läkaren kollade in i munnen på Julia så sa han - halsmandlarna är stora , har hon problem med att äta!? 
Kan ni gissa att jag blev lättad över att ja haft rätt ?! Han förklarade att anledningen till att hon typ spottar ut kött som tar lite tid att tugga är att hon inte kan andas ordentligt genom näsan och får därför ingen luft när hon försöker äta, och även att detta med halsmandlarna kan vara en anledning till att hon tycker att de e tråkigt å äta och alltid äter så otroligt lite mat ! 
Det visade sig oxå att Julia hade vätska bakom trumhinnan o detta är ju troligtvis nu efter hennes öroninflammation som hon hade då trumhinnan sprack. Förhoppningsvis om vi har tur försvinner vätskan till nästa gång vi ska dit o om den är kvar opererar de in rör. Så har vi otur så blir de polyper, mandlar och rör i öronen! Nu tar ju det ett ta innan, får räkna med 4 månader till typ, ja sa dock till att vi kan komma med kort varsel och då kan de ju bli ett återbud å så får vi hoppa in men vi får se. 

Resten av dagen har vi ägnat till vårt hem, min lilla syster Isabelle har varit här o hjälpt oss att tapetsera i köket. Detta är så jävla kul ! Att de förändringarna å se Att det blir så otroligt fint :) de e guldvärt att ha en familj som ställer upp å hjälper till! För skulle Daniel o jag gjort detta själva hade de nog aldrig blivit klart o vi hade inte varit sams en sekund ! :) 

I morgon väntas en heldag på praktiken! Ska bli kul! Trivs verkligen så bra ! Julia ska till mormor på dagen å Isabelle ska va här och fortsätta tapetera :) 

Dags att sova ! :) 
//E 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0